Schutterij St. Isidorus levert laatste groenten aan voedselbank

180202 SvM IsidorusLevertGroenten 1 700Xaf Hendriksen met de laatste kratten groenten.

DIDAM – Bijna drie jaar geleden leverde schutterij St. Isidorus de eerste zelf geoogste groenten af bij de voedselbank. Vanmorgen werden de laatste kratten prei en boerenkool bezorgd. Daarmee eindigde het voedselproject van de Oud-Dijkse schutterij, dat werd gekoppeld aan het Gelders Landjuweel dat vorig jaar juni in de buurtschap plaatsvond.

Lees meer...

Schilderij geïnspireerd op het Boeren-Landleven

Schilderij geïnspireerd op het Boeren-Landleven

171031 FB BoerenLandleven 700 Titel Schilderij “Naoberen in Oud-Dijk”

Burgemeester Peter de Baat
“Wat een mooi gebaar! Vandaag onverwacht bezoek van het bestuur van schutterij St. Isidorus en agrarische ondernemers uit Oud-Dijk. Tijdens de kinderspelen Landjuweel 2017 is er door een groot aantal kinderen, onder toeziend oog van kunstenares Ineke van Geemen-Reuling gewerkt aan een prachtig schilderij. Het is geïnspireerd op het boeren-landleven. Het kunstwerk mocht ik vanmiddag met veel plezier in ontvangst nemen en gaat zeker een mooie plek in het gemeentehuis krijgen. Heel hartelijk dank aan allen die hieraan hebben meegewerkt en dit hebben mogelijk gemaakt. Een mooie erfenis van het Landjuweel 2017!”

Ineke van Geemen-Reuling
“Het schilderij, die ik samen met vele kinderen heb gemaakt tijdens het evenement Landjuweel, is op plek van bestemming!! Op kantoor van de burgemeester!!”

Bron: Facebook d.d. 31-10-2017

View My Stats Hosted by PCextreme

Hosted by WebReus