‘Kom op schutters en gilden, doe waar je voor bent opgericht!’ 

200428 DLG Coronahulp3 700 Koningsschieten in Heumen.  © Paul Rapp

Schutterijen en gilden in Gelderland moeten niet stil achterover zitten in coronatijden, maar in actie komen voor de inwoners van hun eigen dorpen en buurtschappen. Voorzitter Wim Sanders van de Gelderse Schuttersfederatie St. Hubertus windt er geen doekjes om. ,,Hiervoor zijn we de afgelopen eeuwen opgericht: om hulp te bieden aan inwoners in nood.”

Lees meer...

Gelders Landjuweel 2017

Hoofdsponsor van deze week: Vink Kunststoffen

170301 Logo Vink 700

Ook Vink kunststoffen is één van de hoofdsponsoren van het Gelders Landjuweel 2017.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen:
We vinden het belangrijk om een rol te spelen in onze mooie regio en dan met name gericht op het onderwijs. Vink Kunststoffen voelt zich zeer betrokken bij het Gelders Landjuweel met diverse interessante thema’s zoals het scholenproject en het Symposium over het “ Naoberen” . Daarom steunen wij dit grootse evenement van harte.

Méér dan 60 jaar ervaring over het toepassen van kunststof halffabrikaten en het breedste voorraadprogramma in kunststof platen, folie, blokken, buizen en fittingen van Europa. Daarmee is Vink Kunststoffen met 200 medewerkers de belangrijkste voorraadhouder en distributeur op dit gebied in de Nederlandse markt. Vink levert de kunststof halffabrikaten in tal van kunststofsoorten aan vrijwel alle industriële sectoren met duidelijke accenten op de markten voor de productie van Signs & Graphics, de machinebouw, de chemische industrie, de apparatenbouw, de waterbehandeling en bouwsector.


170623 24 25 Landjuweel Vink 700

View My Stats Hosted by PCextreme

Hosted by WebReus