‘Kom op schutters en gilden, doe waar je voor bent opgericht!’ 

200428 DLG Coronahulp3 700 Koningsschieten in Heumen.  © Paul Rapp

Schutterijen en gilden in Gelderland moeten niet stil achterover zitten in coronatijden, maar in actie komen voor de inwoners van hun eigen dorpen en buurtschappen. Voorzitter Wim Sanders van de Gelderse Schuttersfederatie St. Hubertus windt er geen doekjes om. ,,Hiervoor zijn we de afgelopen eeuwen opgericht: om hulp te bieden aan inwoners in nood.”

Lees meer...

Gelders Landjuweel 2017

Hoofdsponsor van deze week: Reulink Catering & Verhuur Didam

170408 Logo Feestverhuur3 700

Als ‘Naober’ van het terrein waar het “Gelders Landjuweel” plaatsvindt, vinden we het een eer dat wij het culinaire gedeelte mogen verzorgen. We dragen als een van de hoofdsponsoren niet alleen financieel bij, maar delen ook onze kennis en expertise over het organiseren van zo’n groot evenement.

170408 Logo Feestverhuur1 700

Het thema van het Landjuweel is ‘naoberen’. Daarom werken we samen met lokale leveranciers, die de schutterij en dit prachtige evenementen ook een warm hart toedragen. We bakken bijvoorbeeld de friet van Aviko uit Steenderen, verse kibbeling van Wennekes uit ‘s-Heerenberg en Poelier Loeters uit ‘Old-Diek’ voorziet ons van lekkere scharrel kip. Het broodje dat Kampioensbakker Paul Berntsen levert, kleden we aan met groenten van Tuinderij Gesthuizen. IJs & More heeft speciaal voor het landjuweel een heerlijk ijsje bedacht.

Komt u even bij ons naoberen op 23, 24 of 25 juni?

170408 Logo Feestverhuur2 700

Reulink Catering & Verhuur verzorgt al ruim 9 jaar feesten en evenementen. Met onze eigen verhuurservice hebben we alles in huis om uw evenement te laten slagen waarbij uw persoonlijke wensen het uitgangspunt zijn. We nemen onze particuliere en zakelijke klanten graag alle zorg uit handen.


170623 24 25 Landjuweel Feestverhuur 700

View My Stats Hosted by PCextreme

Hosted by WebReus