Kringdag de Achterhoek – AFGELAST i.v.m. "COVID-19"

200503 AfgelastKDdA 700

Lees meer...

Familiekermis Sint Hubertus Ulft

Familiekermis Sint Hubertus Ulft

160628 StHU Persbericht KermisVan zaterdag 9 tot en met dinsdag 12 juli viert Schuttersgilde St. Hubertus kermis in Ulft Centrum.

Op zaterdag wordt om 16.00 uur de familiekermis op het Kennedyplein geopend, waarna het gilde vertrekt richting de schuttersmast bij de kruising Ir. Sassenstraat-Debbeshoek om samen met zusterverenigingen De Eendracht en St. Joris de kermis officieel te openen. De officiële opening is dit jaar bij St. Joris.

Op zaterdagavond is het vanaf 19.30 uur 1-euro avond (een consumptiemuntje voor € 1,-) met gezellige muziek in de tent bij het verenigingsgebouw van St. Hubertus achter het Klooster in Ulft. De tent is gratis toegankelijk.

Op zondag is vanaf 13.00 uur de familiekermis weer geopend.

Vanaf 14.00 uur is een rondgang door het centrum van Ulft, samen met Willem Tell uit Silvolde, St. Martinus uit Braamt en de Bürgerschützenverein uit Mehr.
Op het pleintje bij Erna’s Boutique wordt er een vaandelhulde gebracht aan alle koningsparen. Na afloop van de rondgang is er live muziek van Pinutz in de tent op het Hubertusplein.

Maandagmorgen treedt het gilde om 6.00 uur aan voor de reveille. Om 11.30 zijn er de schietwedstrijden, waarbij er door jeugd en volwassenen gestreden wordt om de titel ”kermiskoning”. In september tijdens de Gildedagen wordt er gestreden om het Gildekoningsschap.

Op dinsdag 15 juli is vanaf 14.00 uur de familiekermis geopend.

Meer informatie op

LogoStHubertusUlft

www.sinthubertusulft.nl

160709 KermisUlft 700

View My Stats Hosted by PCextreme

Hosted by WebReus