Kringdag de Achterhoek – AFGELAST i.v.m. "COVID-19"

200503 AfgelastKDdA 700

Lees meer...

Polse Kermis en Teenparty

Polse Kermis en Teenparty

160701 GPOIJS KermisTeenpartyPolse Kermis Teenparty, de 'pre-party' van de Polse Kermis. Foto: Jurgen Weijl

ULFT - De Polse Kermis in Ulft is van 9 tot en met 12 juli bij schuttersgilde St. Joris in Ulft. Op vrijdagavond wordt afgetrapt met de Polse Kermis Teenparty voor 12 tot en met 15-jarigen.

Zaterdagochtend is er live vanuit de tent de radio-uitzending van OptimaalFM met de verkiezing van de veertiende Polse Kermis T-shirt Trofee (PKTT) voor het mooiste kermisshirt.
Zondagmiddag is rondgang van het muziekkorps door Ulft en vendelhulde bij de Debbeshoek. Maandagmorgen is traditioneel het vogelschieten en wordt geschoten om het koningschap. Aansluitend volgt de gezellige Polse maandag kermismiddag voor jong en oud.
Dinsdagochtend vogelknuppelen en verschillende schietwedstrijden. Om 12.30 uur dinsdagmiddag is er speciaal aandacht voor de allerkleinsten met Duo Double.
En uiteraard elke avond een spetterend feest in de tent met topformatie Perfect Showband. De feesttent gaat op zaterdag- en zondagavond om 19.30 uur en maandag- en dinsdagavond om 20.00 uur open voor de enige echt Polse Kermis.
Meer informatie is te vinden op de website: www.polsekermis.com.

Tieners
Op vrijdag 8 juli, voorafgaande aan de Polse Kermis, houdt Schuttersgilde St. Joris, voor de vijfde maal een dance-avond voor de jeugd van 12 tot en met 15 jaar: de Polse Kermis Teenparty. De voorgaande edities zijn enthousiast ontvangen en werd telkens door enkele honderden jongeren bezocht.

De kermistent op de Pol zal dan ook worden omgetoverd tot een gezellige feest. Een team van top-DJ's en MC's zullen de kermistent vullen met goede dance & house, vette R&B beats en de beste top 40 hits. Als vanzelfsprekend wordt er aandacht geschonken aan de veiligheid. Er wordt geen alcohol geschonken en er geldt een streng deurbeleid (waaronder strikte leeftijdscontrole, legitimatie verplicht en 'naar buiten is opnieuw betalen').

De Polse Kermis Teenparty is op vrijdag 10 juli van 19.30 tot 23.30 uur in de kermistent aan de Hofstraat in Ulft. Het feest is toegankelijk voor 12- tot en met 15-jarigen (non-alcohol party). Kaarten in de voorverkoop kosten 5 euro (toegang en een muntje) zijn verkrijgbaar bij Aalders Schoenmode en Jumbo in Ulft. Beperkte kaartverkoop aan de ingang 6 euro.
Meer informatie op www.polsekermis.com.

Gelderse Post | Oude Ijsselstreek d.d. 01-07-2016

 

View My Stats Hosted by PCextreme

Hosted by WebReus