Kringdag de Achterhoek – AFGELAST i.v.m. "COVID-19"

200503 AfgelastKDdA 700

Lees meer...

Diploma’s voor Jeugd van Sint Hubertus

Diploma's voor Jeugd van Sint Hubertus

160704 StHU Persbericht Diplomas

Tijdens het Pleinconcert op maandagavond 4 juli heeft Jodi Huntink haar blokfluitdiploma uitgereikt gekregen.

Tevens werden tijdens het pleinconcert de geslaagden op de Muziekschool in het zonnetje gezet: Elsa Berendsen voor haar B-diploma op bariton, Kilian Sewalt behaalde zijn B-diploma op trompet.

Ook werd tijdens het Pleinconcert het Jeugdbestuur geïnstalleerd. Een 5-koppig bestuur, bestaande uit alleen jeugdleden, met eigen taken en verantwoordelijkheden.

Het Schuttersgilde Sint Hubertus start het na de vakantie met de nieuwe jeugdopleidingen voor kinderen vanaf 8 jaar. Zij kunnen zich opgeven voor blokfluitlessen. In de opleiding van twee jaar leren de kinderen spelenderwijs het notenschrift volgens een officiële lesmethode. De opleiding vindt plaats in het verenigingsgebouw van Sint Hubertus achter het Klooster in Ulft, op de maandagavond.

Na de blokfluitlessen kunnen de leerlingen doorstromen naar het Gilde door lid te worden van de drumfanfare. Daar kunnen ze kiezen voor het bespelen van een instrument, bijvoorbeeld trompet of saxofoon.

Voor jeugd vanaf 10 jaar is er een slagwerkopleiding, hiervoor is geen blokfluitcursus vereist. Wel kan ook na het behalen van het blokfluitcertificaat gekozen worden voor het slagwerk.

Voor jeugd vanaf 12 jaar zijn er binnen de afdeling schutters nog enkele plaatsen vrij. De schutters oefenen op donderdagavond, eveneens in het verenigingsgebouw.
Jonge vendeliers kunnen vanaf 8 jaar beginnen met de lessen.

Kijk voor meer informatie op

LogoStHubertusUlft

www.sinthubertusulft.nl

View My Stats Hosted by PCextreme

Hosted by WebReus