Kringdag de Achterhoek – AFGELAST i.v.m. "COVID-19"

200503 AfgelastKDdA 700

Lees meer...

Erepenning Sint Oswaldus Gilde voor burgemeester

Erepenning Sint Oswaldus Gilde voor burgemeester

161011 MOJ ErepenningBurgemeester 700

STOKKUM - Vertrekkend burgemeester Ina Leppink ontving zondag de tweede erepenning van het Sint Oswaldus Gilde in Stokkum.

De penning werd uitgereikt tijdens de officiële opening van de Stokkumse kermis, die ze voor de laatste keer als burgemeester verrichte. De eerste erepenning mocht beschermheer pastoor Nollen zaterdag al in ontvangst nemen.

De erepenning is door het Sint Oswaldus Gilde in het leven geroepen om leden en mensen van buiten de vereniging te bedanken voor hun buitengewone inzet voor de gemeenschap en/of de vereniging. Scheidend burgemeester Ina Leppink kreeg de erepenning als blijk van waardering voor haar verdiensten voor de Stokkumse gemeenschap, het Sint Oswaldus Gilde en de schutterijen in het algemeen. ,,U hebt al die jaren, als burgermoeder, veel aandacht gehad voor onze inwoners en verenigingen'', vond voorzitter Geert Römer. ,,In het bijzonder bent u erg betrokken bij de schutterijen. U bent lid van de Gilderaad van onze federatie en gaf altijd acte de présence tijdens de kermisopeningen en andere evenementen, zoals concoursen. Met de penning willen we onze waardering uitspreken voor uw betrokkenheid bij onze gemeenschap en u hartelijk bedanken voor de prettige samenwerking.''

Ina Leppink stopt op 1 januari 2017 als burgemeester van de gemeente Montferland. Eerder dit jaar maakte ze al bekend niet voor een herbenoeming te gaan. Leppink is sinds 2005 burgemeester van Montferland.

Montferland Journaal d.d. 11-10-2016

View My Stats Hosted by PCextreme

Hosted by WebReus