Kringdag de Achterhoek – AFGELAST i.v.m. "COVID-19"

200503 AfgelastKDdA 700

Lees meer...

Jos Heutinck onderscheiden door Kring de Achterhoek

Jos Heutinck onderscheiden door Kring de Achterhoek

14 maart 2016

Door: Schuttersgilde St. Martinus Gaanderen

Afgelopen vrijdag 11 maart werd Jos Heutinck in het schuttersgebouw in Gaanderen gehuldigd door de Kring de Achterhoek.

160314 HuldigingenKringAchterhoek

v.l.n.r. Jos Heutink, echtgenote Carla Heutinck en voorzitter Gerard Huntink

Dit vanwege zijn 40 jarig lidmaatschap van het schuttersgilde St. Martinus en voor zijn grote verdiensten in het bijzonder.
Uit handen van Kringvoorzitter André Bluemink ontving hij hiervoor eenbijzondere Kringonderscheiding en de bijbehorende oorkonde. Tijdens de jaarvergadering van het schuttersgilde op zondag 13 maart werd Jos Heutinck ook nog eens benoemt tot Erelid. Uiteraard behoorden hierbij ook de bloemen voor echtgenote Carla Heutinck en waren er vele lovende woorden uitgesproken door de voorzitter van schuttersgilde St. Martinus, Gerard Huntink. Jos Heutinck ooit begonnen als vendelier en later verder gegaan als handboogschutter. Hij is bestuurslid geweest en actief lid van de kermiscommissie, officier, lid van de huidige Gilde-Adviescommissie en huisfotograaf. Bovenaan staat toch wel zijn verdienste als jarenlange begeleider van het koningspaar, keizer en de jeugdkoning(in). Hiervoor werd hij in 2011 al benoemd tot 1ste Zilvermeester van het schuttersgilde.
Tenslotte staat hij al jaren te boek als huisfotograaf én bevlogen archivaris van het gilde, tevens zijn allergrootste hobby.

Doetinchem Vizier, maandag 14 maart 2016

 

View My Stats Hosted by PCextreme

Hosted by WebReus