Kringdag de Achterhoek – AFGELAST i.v.m. "COVID-19"

200503 AfgelastKDdA 700

Lees meer...

Openbare repetitie drumfanfare van Sint Hubertus Ulft

Openbare repetitie drumfanfare van Sint Hubertus Ulft

161020 Drumfanfare2014Drumfanfare 2014 - Foto PR Sint Hubertus Ulft

Altijd al eens willen weten hoe het er op een repetitieavond van een muziekorkest aan toe gaat? Overweegt u om uw oude hobby muziek maken op te pakken? Of wilt u uw kind laten kennismaken met muziek door een blokfluitcursus?

Op maandagavond 31 oktober is er een openbare repetitie bij de drumfanfare van het Schuttersgilde Sint Hubertus in Ulft. Vanaf 18.45 uur bent u van harte welkom in het verenigingsgebouw aan de FB Deurvorststraat 45, achter het Klooster in Ulft.

Tijdens deze avond maakt u kennis met het Jeugdorkest en de Drumfanfare en u krijgt, soms voorzien van een korte toelichting van de dirigenten Roy Nas en Arie Roelofsen, een kijkje in de keuken van het muzikale gedeelte van het Ulftse Gilde. Er worden naast marsen voor op de straat, ook koralen en hedendaagse popwerken gerepeteerd.

De blokfluitcursus van Sint Hubertus gaat in november beginnen, vanaf 8 jaar kunnen kinderen die graag muziek willen leren maken hiermee starten. De cursus duurt 2 jaar en is een hele mooie opstap naar het bespelen van een ander instrument, zoals saxofoon, trompet of trommel.

De openbare repetitie is gratis toegankelijk.

Kijk voor meer informatie op

LogoStHubertusUlft

www.sinthubertusulft.nl

View My Stats Hosted by PCextreme

Hosted by WebReus