Kringdag de Achterhoek – AFGELAST i.v.m. "COVID-19"

200503 AfgelastKDdA 700

Lees meer...

Teamcompetitie handboogschieten bij Switbertus

Teamcompetitie handboogschieten bij Switbertus

170209 Elna Handboogschieten1 700Handboogschieten, St Switbertus

LICHTENVOORDE - Handboogsportafdeling St. Switbertus houdt op de dinsdagen 7, 21 en 28 maart en 4 april voor de 29ste keer de Open Team Competitie handboogschieten die zal worden verschoten in het clubgebouw De Swite gelegen aan de Hendrik Leemreizestraat 2 te Lichtenvoorde.

Hoewel het handboogschieten tijdens deze competitie een belangrijke rol speelt, is het zeker ook de bedoeling om er voor de deelnemers een gezellige avond van te maken. Deze competitie staat open voor iedereen, vrienden, collega's, sportvereniging enzovoorts.

Een team bestaat uit vier personen, heren, dames of gemengd (kosten € 16,- per team). De deelnemers moeten minimaal 15 jaar zijn en per team mag één deelnemer lid zijn van een handboogsportvereniging. Speciaal voor teams en teamleden die nog niet eerder hebben meegedaan is er op dinsdag 28 februari een oefenavond van 19.30 tot 22.00 uur.

170209 Elna Handboogschieten2 700

Tijdens de competitie schiet elk team op twee van genoemde dinsdagavonden, per avond 15 pijlen per persoon (natuurlijk voorafgegaan door drie proefpijlen). Er wordt geschoten op een afstand van ongeveer acht meter.

De beste twaalf teams kwalificeren zich voor de finale op vrijdag 14 april. Na afloop van deze finale zullen we weten of het team De Eumkes de St. Switbertusbokaal succesvol heeft kunnen verdedigen. Naast de beste teams zullen op 14 april ook diverse team- en persoonlijke prijzen worden uitgereikt aan de beste schutters.
Voor meer informatie en opgave kunt u contact opnemen met één van de bestuursleden of een inschrijfformulier invullen en opsturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


www.st-switbertus.nl

Elna d.d. 09-02-2017

View My Stats Hosted by PCextreme

Hosted by WebReus