Kringdag de Achterhoek – AFGELAST i.v.m. "COVID-19"

200503 AfgelastKDdA 700

Lees meer...

Doe mee met de Polse Kermis T-shirt Trofee (PKTT)

Doe mee met de Polse Kermis T-shirt Trofee (PKTT)

170606 OIJV T shirtTrofee1 700

ULFT - Op de zaterdagmorgen van de Polse Kermis in Ulft wordt er voor de 15e keer gestreden om de PKTT (=Polse Kermis T-shirt Trofee). Maak een mooi en origineel kermisshirt en kom zaterdagmorgen tussen 9-11u naar de kermistent en doe mee met de PKTT. Tijdens de rechtstreekse uitzending van Optimaal FM vanuit de kermistent worden de winnaars van de PKTT bekend gemaakt.

Nieuwe klasse: Kids t-shirt trofee
Er wordt gestreden in drie klassen: individueel, als groep/team en nieuw dit jaar: Kids t-shirt trofee! Een ervaren jury draagt zorg voor de beoordeling. Er wordt o.a. gekeken naar originaliteit, presentatie en het moet iets hebben met de Polse Kermis (het Polse thema). Teksten op de shirts mogen niet aanstootgevend, kwetsend of opruiend zijn.

Dus weet je iets leuks? Wacht niet langer, kom in actie! Print/druk/schrijf/plak..etc. het op een shirt en zorg dat jij het leukste Polse Kermis T-shirt hebt! Leg je kermis gevoel in het shirt en verras de mensen en wordt 'wereldberoemd' in de Achterhoek.

Gastheer van dit alles, Schuttersgilde Sint Joris uit Ulft, heet u van harte welkom met koffie en krentenbrood. De Polse kermis is van 8-11 juli, meer informatie is te vinden op de website www.polsekermis.com.

Shirts maken
Je kunt shirts natuurlijk laten drukken (b.v. zeefdruk of foliedruk), maar het kan natuurlijk ook goedkoper en een stuk eenvoudiger. Neem een t-shirt, koop wat textielstiften en wees creatief. Een andere manier is b.v. je design te printen op zgn. T-shirt-transfer, dat bij de boekhandel of pc-shop te krijgen is. Op dit materiaal kan eenvoudig geprint worden, thuis met je eigen printer en wordt met de strijkijzer aangebracht.

Deelnemen aan de PKTT
Wil je meedoen? Zorg er dan voor dat je op zaterdagmorgen tussen negen en elf aanwezig bent gekleed in je T-shirt in de kermistent van de Pol aan de Hofstraat in Ulft. Na elven zullen de winnaars bekend worden gemaakt. Info op www.polsekermis.com 

170606 OIJV T shirtTrofee2 700

Oude Ijsselstreek Vizier d.d. 06-06-2017

View My Stats Hosted by PCextreme

Hosted by WebReus