Kringdag de Achterhoek – AFGELAST i.v.m. "COVID-19"

200503 AfgelastKDdA 700

Lees meer...

Mooi bedrag voor St. Switbertus

Mooi bedrag voor St. Switbertus

170612 ELNA MooiBedrag 700Sint Switbertus viert in 2019 een jubileum. Daarvoor wordt de bijdrage van Hart voor de Achterhoek gebruikt. Foto: PR

LICHTENVOORDE - Dinsdagavond 6 juni vond in De Storm in Winterswijk de uitreiking van de sponsorbijdragen van de Rabobank uit de actie Hart voor de Achterhoek. Veel verenigingen waren vertegenwoordigd om te zien welk bedrag hun vereniging zou ontvangen. Nadat ontvangst met koffie en een woord van welkom door de bestuursvoorzitter kregen de vertegenwoordigers van de verenigingen een envelop uitgereikt. Toen alle enveloppen waren uitgereikt mocht iedereen het papieren hart met daarop het resultaat voor zijn of haar vereniging te voorschijn halen.

Voor Schuttersgilde St. Switbertus stond daarop het prachtige bedrag van 1.151 euro. Het bedrag wordt gereserveerd voor de vernieuwing van de uniformen van het muziekkorps. Het streven is om de nieuwe uniformen te presenteren tijdens de viering van het 90-jarig bestaan van de vereniging in 2019. Die 90ste verjaardag zal groots gevierd worden met allerlei activiteiten voor de leden en vrijwilligers en de organisatie van het 17e Internationale Vendeltreffen in Lichtenvoorde. Deelnemers uit allerlei Europese landen zullen daarbij aanwezig zijn. Informatie daarover is later te lezen in deze krant. Wie de informatie nog eerder wil hebben, kan lid worden (actief of passief) en ontvangt vier keer per jaar het clubblad Opmars, met alle wetenswaardigheden over de handboogsport, het muziekkorps, de majorettes en vendeliers en alle activiteiten in clubgebouw De Swite, van concerten tot biljarten.


www.st-switbertus.nl

Elna d.d. 12-06-2017 

View My Stats Hosted by PCextreme

Hosted by WebReus