Kringdag de Achterhoek – AFGELAST i.v.m. "COVID-19"

200503 AfgelastKDdA 700

Lees meer...

Sint Antonius huldigt 25-jarige leden

Sint Antonius huldigt 25-jarige leden

170614 MON SchuttersfeestLengel 700Schutterskoning in Lengel. Foto: PR

Nieuw koningspaar en jeugdkoning geïnstalleerd

LENGEL - Op zaterdag 3 juni vond in Lengel het Schuttersfeest plaats, georganiseerd door Schutterij Sint Antonius. De activiteiten vonden plaats in het prachtige Bosman Huus. Na het inhalen van het oude koningspaar Floris Heering en Kristel Hesseling en jeugdkoning Bob Smit werd begonnen met het koning, jeugdkoning en damesschieten.

Uitslagen
Schutterskoningschieten: Koning: Marco Gunsing die zijn vrouw Inge koos als Koningin, hals: Floris Heering, linker vleugel: Aloys Joling, rechter vleugel: Bas Kock, staart: Marco Gunsing.
Jeugdkoningschieten: Jeugdkoning: Mike Schenning, hals: Bram Peters, linker vleugel: Ricky Joling, rechter vleugel: Ricky Joling, staart: Bram Peters.
Damesschieten: eerste prijs: Bettina Hauptman, tweede prijs: Marianne Ruikes, derde prijs: Petra Joling, vierde prijs: Rikie Thijssen

Schuttersbal
Na de ontvangst van het oude koningspaar en nieuwe koningspaar en de oude en nieuwe jeugdkoning, jubilarissen en ereleden werden vervolgens het nieuwe koningspaar en jeugdkoning geïnstalleerd en de overige prijzen uitgereikt. Vervolgens werden mevrouw Marianne Ruikes en de heren Alfred Kock en Frans Gerritsen gehuldigd voor hun 25-jarig lidmaatschap. De medailles met de oorkondes werden opgespeld door het bestuur en de heren en dame werden voorzien van een bloemetje. Het schuttersbal met muziek van DJ Mark ging door tot in de late uren.

Montferland Nieuws d.d. 14-06-2017

View My Stats Hosted by PCextreme

Hosted by WebReus