Kringdag de Achterhoek – AFGELAST i.v.m. "COVID-19"

200503 AfgelastKDdA 700

Lees meer...

Oude IJsselstreek Muziekfestival

Oude IJsselstreek Muziekfestival

170616 OIJV Muziekfestival 700

ULFT - Genieten van harmonieën, fanfares, koren, een symfonieorkest en gerenommeerde schutterijen uit de regio? Dat kan op vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 juni 2017 tijdens de elfde editie van het Oude IJsselstreek Muziekfestival in de SSP-hal op het DRU Industriepark.

Het programma is rond en op de vrijdagavond 16 juni zal schuttersgilde St. Hubertus uit Ulft acte de présence geven. Ook Fanfare Kunst na Arbeid, Ladies Selection en Inspiration zullen een zeer verschillend muzikaal programma brengen. De vrijdagavond wordt afgesloten met blaaskapel "de Optimisten" uit Breedenbroek.

Zaterdagavond 17 juni geeft het Ulfts Mannenkoor zijn jubileum en "Dank U Wel"-concert in het kader van het 60-jarig jubileum van het koor. Samen met het Oost-Gelders Symfonieorkest gaat het Ulfts Mannenkoor op de Italiaanse toer! Een avondvullend muziekprogramma.

Niet alleen met de muziek van verschillende Italiaanse componisten, maar ook door de SSP-Hal, zangers en de musici in Italiaanse sferen te brengen.

Het concert begint om 20.00 uur en ook hier is de toegang gratis.

Kerkdienst

Zondag 18 juni begeleidt Harmonie Ulft de oecumenische dienst met als voorgangers: pastor Mia Tankink en ds. Gerjanne van de Velde. Het thema is: 'Dát Vuult Goed'.
De line-up van het festival wordt gecompleteerd door Harmonie Ulft, Jubal uit Varsseveld, de Gendringse Orkestvereniging GOV , Schuttersgilde St. Joris en Popkoor4You.

Het Oude IJsselstreek Muziekfestival wil met het gekozen programma en de opzet van het evenement een brede doelgroep uit de hele regio aanspreken en (amateur)musici in alle leeftijden helpen hun talenten te ontwikkelen in zang en muziek. Want voor een bloeiende toekomst van de vele zangkoren en muziekverenigingen in onze regio is het van groot belang, dat er voldoende aanwas van (jeugdige) leden is en dat deze (jonge) muzikanten blijvend plezier beleven aan het musiceren in een vereniging.

Het festival is op alle dagen gratis toegankelijk.

www.oudeijsselstreekmuziekfestival.nl

Oude Ijsselstreek Vizier.NL d.d. 16-06-2017

View My Stats Hosted by PCextreme

Hosted by WebReus