Kringdag de Achterhoek – AFGELAST i.v.m. "COVID-19"

200503 AfgelastKDdA 700

Lees meer...

St. Switbertus biedt veel meer dan muziek

St. Switbertus biedt veel meer dan muziek

170626 Elna MeerDanMuziek 700

LICHTENVOORDE - Schutterij St. Switbertus heeft naast een het showkorps van bielemannen, majorettes, fanfare, malletband en vendeliers, ook een bloeiende handboogsport afdeling die wekelijks traint op onze eigen 25 meter schietbaan.

Bij goede weersomstandigheden wordt ook het schieten over grotere afstanden geoefend op ons buitenterrein. Met name de jeugdafdeling is de laatste tijd sterk gegroeid. Toch zijn er bij de volwassenen (en ook de jeugd) nog plaatsen beschikbaar. Wie belangstelling heeft voor een technische sport die kracht en concentratie vereist, kan eens komen kijken op één van de oefenavonden. Ervaren instructeurs van Switbertus kunnen bijzonderheden vertellen over deze sport en de ontwikkelingen hierin, zoals de Runarchery.

In het clubgebouw is daarnaast ook ruimte voor gezellige activiteiten voor de leden. Op de donderdagmiddag en -avond is er van oktober tot en met mei gelegenheid voor biljarten, kaarten, darten of zomaar gezellig praten. Daarnaast biedt clubgebouw de Swite ook regelmatig onderdak aan speciale activiteiten van collega verenigingen. Zo was de Lichtenvoordse Oudheidkundige Vereniging in het weekend van 10 en 11 juni te gast met een fototentoonstelling en hadden de supersenioren het afgelopen weekend tijdens de Avondvierdaagse hun rustpauze in De Swite.

Door de Lichtenvoordse gemeenschap zoveel mogelijk mee te laten genieten van de faciliteiten die de club heeft, geeft Schutterij St. Switbertus vorm aan haar devies 'Broederschap, Dienstbaarheid en Trouw'. Meer weten over één van de afdelingen of activiteiten? Neem contact op of kom een keer kijken bij de repetities of bij het komende concert.

www.st-switbertus.nl

Elna d.d. 26-06-2017

View My Stats Hosted by PCextreme

Hosted by WebReus