Kringdag de Achterhoek – AFGELAST i.v.m. "COVID-19"

200503 AfgelastKDdA 700

Lees meer...

Polse Kermis Teenparty, alleen voor wie durft

Polse Kermis Teenparty, alleen voor wie durft

170704 GP Teenparty 700Polse Kermis Teenparty de pre-party van de Polse Kermis. Foto: Jurgen Weijl

ULFT - Jong geleerd is oud gedaan, meent de organisatie van de kermis op de Pol in Ulft. Daarom is er ook kermis voor de jeugd van 12 tot en met 15 jaar. Op vrijdag 7 juli, voorafgaande aan de Polse Kermis, houdt Schuttersgilde St. Joris uit Ulft, voor de zesde maal een dance-avond voor de jeugd van 12 (groep 8) tot en met 15 jaar: de Polse Kermis Teenparty. Dit jaar is er een heel spannend 'horror'thema. 'Dus kom alleen als je durft!' luidt het credo.

De kermistent op de Pol wordt omgetoverd tot een gezellige kermis teenparty met een heel spannend thema. Een team van top-dj's en MC's vullen de kermistent vullen met goede dance & house, vette R&B beats en de beste top-40-hits. Verder is er van alles te doen zoals een spookhuis, spookschieten, schmink, freaky cocktails, chips&fris&patat en nog veel meer.

En voor de ouders: Als vanzelfsprekend wordt er aandacht geschonken aan de veiligheid. Er wordt geen alcohol geschonken en er geldt een streng deurbeleid (onder meer een strikte leeftijdscontrole, legitimatie verplichting en 'naar buiten is opnieuw betalen').

De Polse Kermis Teenparty is op vrijdag 7 juli van 19.30 tot 23.30 uur in de kermistent aan de Hofstraat in Ulft. Het feest is toegankelijk voor 12 (groep 8) tot en met 15-jarigen. Kaarten kosten in de voorverkoop 5 euro (toegang inclusief een drankje en chips ) zijn verkrijgbaar bij Aalders Schoenmode in Ulft. Beperkte kaartverkoop aan de ingang (6 euro).


www.polsekermis.com

Gelderse Post | Oude Ijsselstreek d.d. 04-07-2017

View My Stats Hosted by PCextreme

Hosted by WebReus