Kringdag de Achterhoek – AFGELAST i.v.m. "COVID-19"

200503 AfgelastKDdA 700

Lees meer...

Jubilarissen Schanskloppers gehuldigd

Jubilarissen Schanskloppers gehuldigd

180103 Elna JubilarissenSchanskloppers 700De jubilarissen van de Schanskloppers. Foto: PR

LIEVELDE - Tijdens de jaarlijkse feestavond op 'derde kerstdag' werden de jubilarissen van De Schanskloppers gehuldigd. Dit jaar waren dat maar liefst zeven leden.

Erwin Nijrolder, Clemens Weenink, Esken te Vaarwerk, Raimond Baks en Sjoerd klein Avink zijn allen 25 jaar lid van de vereniging. Zij werden door de voorzitter toegesproken en kregen een cadeau en een bos bloemen overhandigd. Wilma Schilders-Onstenk en Bennie Weenink zijn 40 jaar lid van de verenging. Ook zij werden door de voorzitter bedankt voor hun inzet tijdens hun lidmaatschap en gefeliciteerd met een cadeau en bloemen.

Enkele jubilarissen waren verhinderd en konden deze avond niet aanwezig zijn. De volgende dag werden deze leden bezocht en gefeliciteerd door het bestuur. Deze avond werd ook het 'Schanskloppertje' uitgereikt, een prijs voor een lid dat het in de ogen van de andere leden verdient om in het zonnetje te worden gezet. Dit jaar was het Vincent Krabbenborg die deze prijs en de felicitaties in ontvangst mocht nemen. Het was een gezellige avond met leuke muziek en het feest ging na de huldigingen nog een poosje door bij clubhuis de Barbier.

Elna d.d. 03-01-2018

View My Stats Hosted by PCextreme

Hosted by WebReus