Kringdag de Achterhoek – AFGELAST i.v.m. "COVID-19"

200503 AfgelastKDdA 700

Lees meer...

Dirigent Stageband neemt afscheid met concert

Dirigent Stageband neemt afscheid met concert

180404 DV DirigentStageband 700De vertrekkende dirigent Harald Franken.

Vanwege het succes van voorgaande jaren houdt schutterij St. Martinus Dichteren ook dit jaar weer een gratis After Dinner Concert op zaterdagavond 7 april, dit jaar binnen het thema ‘Amerika’. Belangstellenden zijn vanaf 19.30 uur van harte welkom in Happerij het Dichtertje aan de Auroraweg 6 in Dichteren (Doetinchem).

DOETINCHEM - Onder het genot van een kop koffie kan men vanaf 20.00 uur genieten van een variatie aan Amerikaanse nummers gespeeld door de Stageband en de Drumband St. Martinus Dichteren/Wehl, waaronder: American Dream, Soul Time, Hotel Califorinia, Jump, The Blues Factory en Yankee Doodle.

“Het After Dinner Concert is ook het afscheidsconcert van onze dirigent Harald Franken”, vertelt Ada Yntema, saxofonist. “Na negen jaar heeft hij een nieuwe uitdaging gevonden in Zevenaar.”

“Voor ons heel erg jammer want we hebben altijd met veel plezier samen muziek gemaakt.”

“Harald is een ster in het op maat arrangeren”, vult Alice Hietbrink bassist aan. “Hierdoor klinken de nummers mooi vol.” “Naast het dirigeren heeft Harald veel leerlingen op onder andere saxofoon, trompet en basgitaar opgeleid.”

Het After Dinner Concert is niet het laatste optreden van Harald. Tijdens de Dichterse Kermis (voorheen Lentefeest) in het weekend van 21-22 april is hij nog actief.

stmartinusdichteren.nl

Doetinchems Vizier.NL d.d. 04-04-2018

View My Stats Hosted by PCextreme

Hosted by WebReus