ONDERONS

180524 DG KleintjeKermis 700

Lees meer...

Schutterij Onderling Genoegen beste deelnemer Federatief Concours

Schutterij Onderling Genoegen beste deelnemer Federatief Concours

160919 LA BesteDeelnemerFS 700

Schutterij Onderling Genoegen uit Duiven heeft op zondag 18 september tijdens het federatief concours in Nieuw-Wehl fantastische prestaties laten zien. Van de maar liefst 28 deelnemers was de schutterij, die dit jaar 120 jaar bestaat, de beste overall deelnemer.

Dit resultaat kwam onder meer tot stand door de eerste prijs voor marcheren en defileren, een eerste prijs voor de marketensters en een eerste prijs voor het aspiranten klassiek vendelen, het senioren klassiek vendelen en het junioren show vendelen. Ook de individuele prestaties waren om door een ringetje te halen. Bij het junioren individueel acrobatisch vendelen zorgden Jop Gerichausen (1e plaats) en Bram van den Born (2e plaats) voor de medailles. Bij het handboogschieten wist Antoine Bouwmeester beslag te leggen op de tweede plaats. De tweede prijs voor de junioren vendeliers bij het klassiek vendelen en de prijs door de senioren vendeliers voor het korps showvendelen maakten de feestvreugde compleet.

De junioren vendeliers van Onderling Genoegen lieten voor de prijsuitreiking een demonstratie van het ‘Nieuwe Vendelen’ zien. Tot groot enthousiasme van het aanwezige publiek verzorgden zij namelijk een prachtige vendelhulde op eigentijdse muziek, zoals Rolling in the Deep van de Britse zangeres Adele en Year of Summer van Niels Geusebroek.

Liemers Actueel d.d. 19-09-2016

View My Stats Hosted by PCextreme

Hosted by WebReus