ONDERONS

180524 DG KleintjeKermis 700

Lees meer...

Schutterij Onderling Genoegen en OGtent organiseren OGtoberfest

Schutterij Onderling Genoegen en OGtent organiseren OGtoberfest

160922 LA OGtoberfest 700

Schutterij Onderling Genoegen uit Duiven organiseert samen met de OGTenT op zaterdag 1 oktober voor de tweede keer in successie het OGtoberfest voor de inwoners van Duiven en omstreken. Het feest wordt gehouden in de OGTenT aan het Remigiusplein in Duiven. Na het succes van 2015 hebben de schutterij en de OGTenT besloten hier een jaarlijks terugkerend feest van te maken. Wilco van Brandenburg van Onderling Genoegen: “Tradities horen bij een schutterij. Normaliter spreek je bij het voor de tweede keer organiseren van hetzelfde feest niet van een traditie, maar gezien onze intentie om er ieder jaar een nog groter feest van te maken, willen we in ieder geval spreken van de geboorte van een traditie.”

De avond begint om 20.30 uur en tot 21.30 uur wordt de muziek verzorgd door de Vesters Walder Muzikanten, die in vergelijking tot vorig jaar een meer uptempo repertoire zullen laten horen. Vervolgens zijn er wedstrijden boomstam zagen voor dames en heren. Vanaf 22.00 uur is het podium voor de Retteketet Showband. Net zoals vorig jaar staat dit muzikale elftal garant voor een spetterend optreden.

Naast het geestrijke gerstenat in de bekende bierpullen is er uiteraard ook gedacht aan typisch Duitse (vlees)lekkernijen. Brian Uw Vleeskoerier/Schipper Vlees & BBQ zorgt voor onder andere voor Bratwurst en Bierbommetjes. Om de feestvreugde verder te verhogen worden bezoekers gevraagd zoveel mogelijk in Lederhosen en Dirndl te verschijnen. Het feest eindigt om 01.00 uur. Voor niet leden van de schutterij zijn toegangskaarten á € 5,- per stuk nu al in de voorverkoop verkrijgbaar bij Café Bij de Buren.

Liemers Actueel d.d. 22-09-2016

View My Stats Hosted by PCextreme

Hosted by WebReus