ONDERONS

180524 DG KleintjeKermis 700

Lees meer...

Concert Gilde Sint­-Remigius met Elster Mannenkoor

Concert Gilde Sint­-Remigius met Elster Mannenkoor

161125 HGN Concert 700

DUIVEN ­Gilde Sint­-Remigius verzorgt het eindejaarsconcert op 11 december in de Remigiuskerk in Duiven, aanvang 15.00 uur, toegang gratis. De presentatie: is in handen van Bianca van Wijk.

Het Gilde kan terugkijken op een succesvol jaar. Naast de traditionele optredens op Koningsdag en concerten, werd succesvol deelgenomen aan concoursen en optredens buiten de gemeentegrenzen.

"Het schuttersfeest werd gevierd in een lappentent naast ons clubgebouw. We kunnen terugkijken op een fantastisch feest." Ook ging het Gilde de uitdaging aan met de jeugd, die moeilijk aan een vereniging is te binden. Het innovatieve opleidingsplan Let's Play iT, heeft de jeugd enthousiast weten te maken voor muziek. In 2017 wordt Let's Do iT gepresenteerd, om vendelzwaaien en kruisboogschieten onder de aandacht te brengen.

De verwachtingen zijn hooggespannen. Dit concert 'nieuwe stijl' wordt verzorgd in de Remigius kerk in Duiven. Na meerdere gastoptredens in hetzelfde muzikale genre, zal dit jaar het gerenommeerde Elster Mannenkoor acte de présence geven. De slagwerkgroep onder leiding van Fred van Hummel komt met iets zeer verrassends.

Het Elster Mannenkoor, het enige mannenkoor in de gemeente Overbetuwe, is opgericht in 1968. Het koor staat voor kwaliteit en sfeer onder leiding van Monique Verhoeven. Tijdens het korenfestival in 2015 kreeg het de lovende woorden: "Een koor met ambitie en spirit" te horen.

Tijdens het eindejaarsconcert laat de drumfanfare onder leiding van dirigent Simon Kleinjan, nummers horen zoals Conquest of Paradise en The Cream of Clapton. Ook Have yourself a merry little Christmas zal niet ontbreken. Een extra dimensie in het slotakkoord mag men niet missen.

Hét Gemeente Nieuws d.d. 25-11-2016

View My Stats Hosted by PCextreme

Hosted by WebReus