ONDERONS

180524 DG KleintjeKermis 700

Lees meer...

Storm op frühschoppen

Storm op frühschoppen

170214 DG Storm 700

ZEVENAAR

Schutterij Sint Andreas in Zevenaar verwelkomt tijdens het komende carnavalsfeest de coverband Storm. Die treedt maandag 27 februari vanaf 12.00 uur op als afsluiting van het frühschoppen.
Tijdens de Boemelparade in Zevenaar, die een dag eerder plaatsheeft, is de bar van het schuttersgebouw om 13.00 uur open. De Boemelparade trekt dan door het centrum van Zevenaar en komt ook langs het schuttersgebouw op Oude Doesburgseweg 1.

De Gelderlander, editie Liemers d.d. 14-02-2017Frühshoppen met Coverband STORM

Coverband STORM verzorgt op maandagmiddag 27-2 weer de muziek. Net als voorgaande jaren belooft het weer een spetterde en gezellige afsluiting van het Frühshoppen te worden.
Vanaf 12.00 uur is iedereen van harte welkom. De toegang is gratis. Jij komt toch ook! Tijdens de Boemelparade, op de zondag 26 februari, is de bar vanaf 13.00 open.
De Boemelparade trekt door het centrum van Zevenaar en komt ook bij het schuttersgebouw langs. Dus loop gerust even voor of na de parade bij ons binnen.\
Locatie: Schuttersgebouw St. Andreas , Oude Doesburgseweg 1, in Zevenaar. Schutterij St. Andreas wenst iedereen een zeer gezellige carnaval toe.

InDeLiemers.nl

View My Stats Hosted by PCextreme

Hosted by WebReus