ONDERONS

180524 DG KleintjeKermis 700

Lees meer...

Voorjaarsschuttersdag Sint-Andreas

Voorjaarsschuttersdag Sint-Andreas

170414 HGN Voorjaarsschuttersdag 700

ZEVENAAR - In het weekend van 22 en 23 april viert schutterij Sint-Andreas, haar voorjaarsfeest. Dit jaar is de start op zaterdagavond om 18.15 uur met het ophalen van ons koningspaar Gerald & Inge. Dit ophalen gebeurt traditioneel met de optocht van de gehele schutterij.

Vanaf 20.00 uur is er in het schuttersgebouw Sint-Andreas een feestavond met de muziek verzorgd door band Bandje Speciaal. Op de zondagochtend vertrekt om 9.30 uur de schutterij voor het ophalen van de huidige jeugdkoningin Lisanne Jordens. Daarna wordt op de Schaapsdrift de schuttersboog bezocht. Omstreeks 12.00 is de schutterij weer terug in het schuttersgebouw voor de feestmiddag. Deze middag zal verder begeleid worden door Robert Pouwels.

Op zondagmiddag zal er door de jeugd geschoten worden om te bepalen wie de nieuwe jeugdkoning(in) zal worden. De inhuldiging van de koning(in) en jubilarissen zal omstreeks 15.00 plaatsvinden. Verder is er nog een geluksschieten, kruisboogkampioenschap en een springkussen voor de kinderen. Einde van deze middag zal rond 18:00 uur zijn. Kortom een gezellig programma voor eenieder.

Kom daarom op zaterdagavond of de zondagmiddag naar het schuttersgebouw Sint-Andreas, Oude Doesburgseweg 1 in Zevenaar en vier dit weekend mee.

Hét Gemeente Nieuws d.d. 14-04-2017

View My Stats Hosted by PCextreme

Hosted by WebReus