ONDERONS

180524 DG KleintjeKermis 700

Lees meer...

Dananique Navarro nieuwe jeugdkoningin Sint-Andreas

Dananique Navarro nieuwe jeugdkoningin Sint-Andreas

170427 DG Jeugdkoningin 700

ZEVENAAR - Op zondag 23 april tijdens het jeugdkoningschieten is door Dananique Navarro de hoogste eer behaald. Zij is de nieuwe jeugdkoningin van schutterij Sint-Andreas 't Grieth-Zevenaar.

De ochtend van zaterdag 23 april, begon met het ophalen van de aftredende jeugdkoningin Lisanne. Bij het huis van Lisanne was een mooie schuttersboog geplaatst. Na een korte pauze, ging de optocht voor de naar de schuttersboog aan het Schaapsdrift. Zij hadden weer een mooie schuttersboog met de afbeelding van schapen opgebouwd. Een zeer geslaagde opzet en we hopen dat we deze boog nog vaak te mogen bezoeken.

Na terugkomst in het schuttersgebouw was er een gezellige schuttersmiddag. Er waren weer diverse activiteiten, oa springkussen, schminken, sjoelbakken, voetbalspel en heuse bierfietsen. Ook werd er deze middag geschoten voor het kruisboogkampioenschap. Na een extra ronde, waarbij de beste vier schutters moesten kampen, ging het kampioenschap met 19 punten naar Willie Staring. Met acht jeugdkandidaten werd er aan het jeugdkoningschieten begonnen. Het was een spannende strijd. Het was duidelijk te merken dat een aantal jeugdigen al aan het oefenen zijn geweest bij de schietvereniging. Dananique was uiteindelijk de winnaar en werd na de huldiging met een vendelhulde geëerd.

Hét Gemeente Nieuws d.d. 28-04-2017

View My Stats Hosted by PCextreme

Hosted by WebReus