ONDERONS

180524 DG KleintjeKermis 700

Lees meer...

Federatief Bielemantreffen

Federatief Bielemantreffen

171010 PI FederatiefBielemantreffen 1 700

Schuttersgilde Claudius Civilis organiseert op zaterdag 14 oktober het Federatief Bielemantreffen 2017.

Dit jaarlijkse treffen van bielemannen is nog een relatief nieuw evenement binnen de Gelderse Federatie St. Hubertus en mag als het Gelders Kampioenschap worden beschouwd. Sinds de kermis van 2013 beschikt Claudius Civilis ook over een aantal Bielemannen, momenteel 5 personen. Tijdens de concoursen en activiteiten in Pannerden staan zij hun mannetje en zijn er al enkele prijzen in de wacht gesleept.
Het Bielemantreffen van 2017 wordt niet zomaar een wedstrijdje "hakken" maar een echt schuttersevenement. Na de officiële opening om 15.30 uur volgt de presentatie van de deelnemers. Hierbij heeft de organisatie zich laten inspireren door de grote dartwedstrijden, compleet met licht en geluid worden de bielemannen aan het publiek voorgesteld.
De wedstrijden zijn dan weliswaar Indoor, maar toch heeft Claudius Civilis er voor gezorgd dat men gewoon op echt gras kan hakken!

171010 PI FederatiefBielemantreffen 2 700

Uiteraard gaat het deze dag om de wedstrijden, maar ook aan de inwendige mens is gedacht en is er een gezellig terras. Vanuit de hele zaal zijn de wedstrijden te volgen op beeldschermen en worden de meest actuele snelste tijden vermeld op een groot scherm.

In de pauzes en na de wedstrijden zal partyband Ien Orde voor een gezellige "holzhakker-sfeer" zorgen.

Kortom een gezellige schuttersdag in Pannerden, voor deelnemers en publiek.

Pannerden.info d.d. 10-10-2017

View My Stats Hosted by PCextreme

Hosted by WebReus