ONDERONS

180524 DG KleintjeKermis 700

Lees meer...

Nieuwjaarsfeest Schutterij Onderling Genoegen

Nieuwjaarsfeest Schutterij Onderling Genoegen

180102 LA NieuwjaarsfeestOG 700Koningspaar Tom Vos en Charlaine Schoot en Jeugdkoning Bram Beumer

Schutterij Onderling Genoegen organiseert op zaterdag 13 januari 2018 haar jaarlijkse Nieuwjaarsfeest. De muzikale invulling op deze avond wordt verzorgd door coverband New Leaf.

Het nieuwjaarsfeest vindt plaats in het schuttersgebouw van Onderling Genoegen, de Ogtent, Remigiusplein 9 in Duiven. Het feest begint om 20.30 uur en eindigt om 01.00 uur. De zaal is open vanaf 20.00 uur. Ook dit jaar is het mogelijk een tafel te reserveren. Mail hiervoor naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (graag maximaal één mail per tafelreservering).

Op vertoon van de ledenkaart 2017 is de entree voor leden en hun partners vrij. Niet leden zijn van harte welkom op het Nieuwjaarsfeest. Kaarten in de voorverkoop zijn verkrijgbaar bij café Bij de Buren en kosten € 7,50. Koop je een kaart aan de deur dan kost deze € 10,-.

Schutterij Onderling Genoegen wenst u een gezond en voorspoedig 2018 toe en kijkt, samen met ons Koningspaar Tom Vos en Charlaine Schoot en onze jeugdkoning Bram Beumer, er naar uit u te ontmoeten op ons spetterend Nieuwjaarsfeest!

Liemers Actueel d.d. 02-01-2018

View My Stats Hosted by PCextreme

Hosted by WebReus