ONDERONS

180511 DG Meidendivisie 700

Lees meer...

Schutterij uit Nieuw­-Dijk viert 21 mei haar 95 jarig jubileum

Schutterij uit Nieuw­-Dijk viert 21 mei haar 95 jarig jubileum

160504 MN 95JarigJubileum

NIEUW­-DIJK ­ Dit jaar bestaat schutterij Sint Antonius uit Nieuw­-Dijk 95 jaar. Dat gaan ze uiteraard vieren. Voor deze gelegenheid gaan ze op zaterdag 21 mei een compact feest houden rondom het schuttersterrein.

Voor deze dag worden alle koningen die zij sinds de oprichting hebben gekend uitgenodigd om de strijd onderling aan te gaan voor de titel 'koning der koningen'. Uiteraard voor zowel schutters­ als de ruiterkoningen. Ook de jeugdkoningen worden hiervoor uitgenodigd.

Daarnaast zal er door de leden, door bezoekers en ook door de dames gestreden kunnen worden voor geld prijzen. Voor zowel het schieten als het ringrijden. Aan het einde van de middag worden de 'koningen der koningen' gehuldigd.

Feest

Vervolgens wordt er een feestje in de feesttent gevierd op het terrein van de schutterij aan de Smallestraat in Nieuw­-Dijk. Een stukje muziek ontbreekt niet. Voor de warme hap is op deze dag ook gezorgd. Overdag is er voor de kleintjes een schmink­ en figuurballonnenclown.

Uniformen

Iedereen is welkom dit jubileum te komen vieren. Geüniformeerde leden worden gevraagd in uniform aanwezig te zijn. Het programma voor zaterdag 21 mei ziet er als volgt uit: 13.30 uur: Ontvangst van de genodigden, 14.00 uur: Opening door de voorzitter, 14.30 uur: Aanvang van de wedstrijden, 16.30 uur: Einde van de wedstrijden, 16.45 uur: Prijsuitreiking, 17.30 uur: Officieel einde van de dag, rond 21.00 uur: Einde.

Montferland Nieuws d.d. 04-05-2016

View My Stats Hosted by PCextreme

Hosted by WebReus