Kringdag Rijk van Nijmegen - De Betuwe 2018

180527 KDRvNdB Poster 700

Lees meer...

Jubilarissen gilde Sint-Bavo

 Jubilarissen gilde Sint-Bavo

161015 HGN JubilarissenBavo 700

ANGEREN - 60 jaar Schuttersgilde Sint-Bavo. Een afsluiting van een mooi jubileumjaar mat Bavodag en Koning der Koningen schieten. Na verzameld te hebben, vertrekken we naar de kerk voor een woord en communiedienst. Na de dienst vond er een vendelhulde plaats op het kerkplein, waarna we terug gingen naar de corridor.

Na een welkom van onze voorzitter begonnen we aan de lunch. Na de lunch hebben we het programma omgedraaid. We starten met het Koning der Koningen schieten. Oud koningen van Sint-Bavo strijden hier om de eer. Er waren 19 koningen en 1 koningin die hiervoor de strijd aangingen. Na 67 schoten was het Gijs Weideveld die met de eer ging strijken.

Hierna gaan we verder met de huldigingen. Eerst wordt de Kringdagcommissie naar voren geroepen. Deze werd bedankt voor haar inzet voor het jubileumweekend van 21 en 22 mei. Dan wordt Willy van Bon naar voren geroepen. Voor zijn inzet voor de vereniging werd Willy benoemd tot ere-lid van de vereniging.

Henk Peters en Willemien Scholten zijn dit jaar 60 jaar lid. Zij kregen het daarbij behorende speldje en een bos bloemen. Geert Meijer was 40 jaar stil lid. Hij krijgt ook een speldje. Gijs Janssen van Beek en Ben Hofs werden ook bedankt. Antoinette Puntman is onlangs gestopt als voorzitter. Zij werd hiervoor bedankt met een bos bloemen. Verder werd onze jeugdkoning bedankt met een fles celebrations. Ons koningspaar, keizerspaar en hoofdsponsor kregen een bos bloemen.

Er was een kruisboog schietbaan opgezet. Na een strijd ging de eerste prijs naar Dana Longerich, tweede prijs Marcel Goris en derde Marja Loeters. Het jubileumjaar is hiermee op een mooie wijze afgesloten.

Hét Gemeente Nieuws d.d. 15-10-2016

View My Stats Hosted by PCextreme

Hosted by WebReus