Kringdag Rijk van Nijmegen - De Betuwe 2018

180527 KDRvNdB Poster 700

Lees meer...

Millings pleinfeest voor alles en iedereen

Millings pleinfeest voor alles en iedereen

170530 Rozet Pleinfeest 700

MILLINGEN. Het zal niemand ontgaan zijn. Aanstaand Pinksterweekend, van 2 tot en met 4 juni, organiseert schuttersvereniging OEV 1 (De Natte) in Millingen aan de Rijn, ter gelegenheid van het 115 jarige bestaansjubileum, midden in de dorpskern een groot driedaags evenement.

Het verenigingsgebouw en het hagelnieuw ingerichte plein, tegenover het verenigingsgebouw, worden voor die gelegenheid omgetoverd tot een unieke feestlocatie. Veel werk en energie is gestoken om unieke samenwerkingsverbanden aan te gaan. Het resultaat is een programma voor alle junioren, medioren en senioren, oftewel: voor iedereen tussen de 0 tot 115 jaar.

Vrijdagavond 2 juni komt Qmusic, The Party naar de Natte. Bekende ex Radio 538 DJ’s Martijn Kolkman en Jos Eggink draaien onder meer de aller-aller-aller-foutste hits tijdens het foute uurtje. De zaal gaat om 20:00 uur open alwaar de bekende DJ J-Flava meteen zijn opwachting maakt. Deze ervaren rot in het vak weet als geen ander hoe je naar een grand finale toewerkt.

Op zaterdagavond 3 juni staat de populaire coverband Anderkovver op het programma. Muzikaliteit, humor en hilariteit gaan hand in hand op deze avond. De zaal is open vanaf 20:00 uur.

Voor OEV 1 leden, die zich hebben aangemeld, staat zondagochtend 4 juni om 10:30 tot 12:00 uur een grandioos ontbijt klaar. Rond een uur of 11:30 is het gezellig frühshoppen met Blaaskapel "De Fraps" uit Leuth. Het middagprogramma start vanaf 13:00 uur. De kussens worden dan trefzeker opgeschut door de feestklanken en grappen en grollen van feest DJ Robert Pouwels. Vanaf 14:00 uur vindt, voor de leden van OEV 1, het traditionele Fladderschieten plaats. Of de zon nu schijnt of niet, om een uur of vier in de middag wordt een mystery guest ingevlogen. Het GRATIS toegankelijke pleinfeest met onder meer “varken aan het spit” en “mini palingroker” is er voor iedereen.

Voor iedereen die nog niet in het bezit is van een polsbandje geen nood. De organisatie heeft een tiental polsbandjes achtergehouden voor de vrijdag (Q-music) en zaterdagavond (Ander-Kovver). Wees vroeg, want deze zijn uitsluitend aan de kassa verkrijgbaar.

De Rozet d.d. 30-05-2017

View My Stats Hosted by PCextreme

Hosted by WebReus