Kringdag Rijk van Nijmegen - De Betuwe 2018

180527 KDRvNdB Poster 700

Lees meer...

St. Sebastianus trekt alles uit de kast voor nieuwe uniformen

St. Sebastianus trekt alles uit de kast voor nieuwe uniformen

170511 DNK NieuweUniformen 700

GENDT – St Sebastianus wil de komende weken met de Rabobank Clubkas Campagne en de Anjeractie geld inzamelen voor de aanschaf van nieuwe uniformen.

Vanaf zondag 14 mei tot en met zaterdag 20 mei a.s. vindt de 72e Anjeractie van het Prins Bernhard Cultuur Fonds plaats; de jaarlijkse collecteweek voor cultuur en natuur in de buurt. 50% van het opgehaalde wordt gebruikt voor aanschaf van nieuwe uniformen. De andere helft gaat naar cultuur en natuur in de buurt.

Voor ons Schuttersgilde is dit een opgelegde mogelijkheid om een mooi bedrag bijeen te krijgen voor de aanschaf van de nieuwe uniformen. De huidige zijn inmiddels 18 jaar oud en echt aan vervanging toe. Op korte termijn zal hierover meer bekend worden gemaakt.

Cultuur is een belangrijke, bindende factor in de samenleving. Dit geldt ook voor de Gendtse gemeenschap. In ons mooie dorp neemt het Schuttersgilde een vooraanstaande positie in. Op vele festiviteiten zijn wij aanwezig. In de gemeente Lingewaard, in Nederland maar ook ver daarbuiten is St. Sebastianus een graag geziene gast! Daarom verlenen wij ook graag onze medewerking aan deze collecte. Het is voor de vereniging een mooie aanvulling en daarnaast ook voor de cultuursector in onze regio.

In navolging van de Anjeractie gaat van 17 t/m 29 mei aanstaande de Rabobank Clubkas Campagne 2017 van start. Ook hieraan doet de vereniging graag mee! Dus draagt u ook een steentje bij en stemt u als Rabobank lid ook op Drumfanfare en Schuttersgilde St Sebastianus? Dan blijven wij ook de komende jaren alles uit de kast halen om een bijdrage aan de muziek in Gendt te leveren!

De Nieuwe Krant.NL d.d. 11-05-2017

View My Stats Hosted by PCextreme

Hosted by WebReus